Sve je to odeća

Ne znam da li to samo ja vidim ali modni kritičari govore o odeći. Samo. 

Odeća je tu da se nosi, da joj ti daš oblik svojim telom. Da joj ti daš najlepši aksesoar, da li tvojim očima, osmehom, pegicama ili jednostavno dobrim parom cipela. Tvoja ispravljena kičma i zadovoljno lice govore kako se osećaš, sloboda dok poziraš koliko ti je udobno u tome što nosiš. Pokret i govor tela, sve je to odeća.

Zato radim Street style i Red carpet rubrike za magazin Lepota i zdravlje već više od 2 godine. Rubrike iz života, svakodnevnice i najzapaženijih događaja. Pišem ne samo šta vidim već i šta osetim o vama dok vas gledam na toj fotografiji, kako koračate ulicom ili nameštate haljinu da ispravno stoji dok pozirate ispred media wall-a. Sve je to odeća.

Koliko devojaka i muškaraca nosi tu neku skupocenu odlučnost u pogledu i stavu, ni ne treba im dizajnirana odeća, preterana šminka i nedostižni nakit, oni su svoja odeća. Dok je, nažalost, sve više ljudi koji su u potrazi za što luksuznijom odećom jer nemaju ličnost. Njima treba odeća, samo.

Najdraža privilegija ovog posla jeste zadovoljan dizajner tvojim izgledom u njegovom komadu. Vrlo često me kontaktiraju devojke koje kreiraju odeću, kako bih iznela njihove kreacije na nekim od najvećih modnih dogadjaja u Srbiji. A najdraži osećaj jeste kada mi kažu ‘Haljina je božanstveno izgledala, ali ti si joj dala pečat, ti si to tako dobro iznela!’ 

Najdraža potvrda je da imaš ličnost. Da nosiš sebe. Sve je to odeća.

Znam da volite sve te moje haljine, stoga vam ih ovde nižem linkovane sa mog Instagram profila i dalje ću ažurirati ovaj članak. 🙂

Pozdrav, pozeri 💁🏽 #mediawall #helloroyalparty #hello #vericarakocevic #nellosanti

A post shared by Ivana Ilijin (@ivanailijin) on

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *