Uz ove komade na sniženju, bićete u trendu i u narednoj sezoni

Od kada su krenule rasprodaje, svi modni portali i časopisi vam pišu o komadima na sniženju. To ćemo vrlo lako svi uočiti, poenta je iskoristiti maksimalno ovo sniženje i odabrati garderobu koju ćete nositi i u narednoj ili bar naredne dve sezone. U Zari je nastao potpuni kolaps, muškarcima bih najbliže opisala kao zastoj na Gazeli petkom popodne. Tako da, ovaj tekst je posvećen trendi komadima koje ćete pronaći upravo u ovoj radnji Inditex-a, a kakve vam slične plasira već za narednu sezonu. Uz, naravno, minimalne izmene i maksimalnu razliku u ceni, ali vi ćete biti pametnije od njih. Jedan od mojih izbora je bila haljinica koju vidite u naslovu teksta. Kožna je, sa dodatkom vezenih ruža i što je najbitnije – ne mora da se pegla i ne moram da nosim brushalter… tri puta URA!!!

BISERI

Naše bake su ih nosile samo oko vrata, a mi ćemo ih nositi na svakom komadu garderobe. Uz dodatak bisera možete osvežiti i neki stari komad koji više ne nosite, ali možete i uz aktuelan kroj pronaći idealne komade u Zari. Izdvojila sam blejzer i jedan primer dobrog jeansa.

DOUBLE BREASTED JACKET WITH PEARL BEADS from Zara
DOUBLE BREASTED JACKET WITH PEARL BEADS, 3990,00 RSD
Image 3 of HIGH RISE JEANS WITH PEARL BEADS from Zara
HIGH RISE JEANS WITH PEARL BEADS, 3590,00 RSD

FLORALNI VEZ

Ovaj trend nisu svi dočekali sa oduševljenjem, jer šta smo postigli? – Da svi budu Floresite, nežni cvetić i leptirić – što se meni dopada, ali jednostavno ne ide uz svačiji karaktere. No, za ovaj trend sam savetovala drugaricama da komade od jeansa sa vezom ne kupuju po punoj ceni jer im ne predviđam dug rok trajanja. I sa koncem se možete igrati na starim farmericama, ili opet, posetiti Zaru i iskoristiti popust. Izdvojila sam farmerice i mini suknju.

Image 8 of HIGH-RISE EMBROIDERED MOM FIT JEANS from Zara
HIGH-RISE EMBROIDERED MOM FIT JEANS, 1990,00 RSD
Image 8 of EMBROIDERED DENIM SKIRT from Zara
EMBROIDERED DENIM SKIRT, 3590,00 RSD

 

TIL

Ovo je trend od pre dve sezone i iskreno, prvi komad kad sam videla zapitala sam se: “Šta ću sa ovim?“. Međutim, može vrlo lepo da se kombinuje i može da bude prigodno za svaku priliku. Komadi od tila više nisu čista elegancija i kič, to su sada urbani komadi sa vezenim dodacima, nalepljenim stickerima i dobro se kombinuju uz jeans ili preko neke jednostavne haljine. Izdvojila sam vam suknju i haljinu s kojima se možete dalje igrati, a možete ih poneti i na plaži i napraviti dobar fotosešn! 😉

Image 2 of EMBROIDERED TULLE TUNIC from Zara
EMBROIDERED TULLE TUNIC, 2290,00 RSD
Image 3 of EMBROIDERED TULLE SKIRT from Zara
EMBROIDERED TULLE SKIRT, 2590,00 RSD

JEDNOLIČNI SAKO I PANTALONE

Koliko mi je drago što nam je moda nametnula trend zahvaljujući kom opravdavam svaku svoju kombinaciju iz klinačkih dana. Uvek sam volela da kupujem komplete, mama je počela, a ja nastavila tim putem sama da biram. Onda sam bila u fazonu da je bolje kupiti jedan efektan komad, preterano će izgledati ako iznesem ceo komplet, a evo sada ništa nije preterano. Sako i pantalone iste nijanse ili čak floralnog printa su potpuni hit. Verovatno je to usledilo nakon velikog povratka kombinezona.

Image 1 of FLORAL TROUSERS from Zara
FLORAL TROUSERS, 3590,00 RSD FLORAL PRINT JACKET, 3990,00 RSD
Image 2 of TAILORED JACKET WITH BUTTONS from Zara
TAILORED JACKET WITH BUTTONS, 3990,00 RSD CROPPED STRAIGHT-CUT TROUSERS, 3590,00 RSD

Nadam se da sam vam malo olakšala izbor prilikom ovih sniženja, a što se tiče torbica i obuće, za to ne brinite prilikom odabira, to je sve uvek aktuelno i nećete pogrešiti! 🙂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *