Otišla sam na more bez mobilnog telefona

Svesni smo da je naša koža kao i svi tretmani koje joj priređujemo usko povezana sa svim onim što se ispod nje nalazi, isto tako sve izgovoreno ima uticaj na naš unutrašnji mir kao i na odnose sa spoljnim svetom. Kožu mažemo raznim uljima i kremama i na taj način je negujemo, a prijateljstvo negujemo toplim rečima. Možemo zaključiti da sve dobro, da bi tako ostalo, moramo održavati u takvom stanju – sve na svoj način. Kada sedim pored mora, moje misli su sasvim u redu. Na mestu. Mirne. Baš kao i moja koža koju zaleči sunce i slana voda, baš kao i smeh iskrenih prijatelja i party ljudi.

Dobro, biću iskrena. Ovaj luksuz da provedem letovanje bez mobilnog telefona sam priuštila sebi pre tri godine kada sam letovala sa roditeljima i sestrom (i opet bih sa njima, bilo gde), a i ove godine je “najbolji prijatelj“ brzog načina života ostajao u sobi.

‘Pa kako ti je u Herceg Novom?’

‘Je l’ se provodiš?’

‘Gde su fotke?’

Stizale su poruke ljudi upornih da saznaju šta se u kom trenutku događa, a meni u glavi nered koji vapi za sređivanjem kako bih mogla mozak da pustim “na pašu“ i ne mislim ni o čemu više. Previše dobrog zezanja za fotografiju, da se prevede. Kao i za opterećivanjem da li je neko video/lajkovao/komentarisao… Who cares? Život je tamo gde si ti u tom momentu, na tom stepeniku i u tom talasu. Život je mnogo više od onoga što vidite na društvenim mrežama i u sve više slučajeva, nažalost, i mnogo manje od toga. Lepe stvari sam počela da delim sa vama jer ne želim da budem sebična, jer su mi povratne poruke i vaša zahvalnost inspiracija. Zahvalna sam na tome, ali ovo letovanje je zaslužilo svoje letovanje. Znam, muškarcima je (kojih je više od žena na mom blogu, da napomenem) žao što nema bikini fotografija, ali eto biće ih u istom ritmu sa svih mesta po Beogradu, koje i delim da biste ih i vi posetili jer zaslužuju da budu posećena, a vi zaslužujete maksimalno uživanje! Sve manja potreba za deljenjem svakog momenta jeste posledica sve većom ispunjenošću real life-om.

Živite ga really i budite mi dobro! 🙂

Slani poljubac i morski pozdrav!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *