Šta ćeš da budeš kad porasteš? – Pa mlada, u veeelikoj beloj haljini!

Ljubav je u modi, venčanja su u modi! O da, i meni zvuči nestvarno u ovom brzom vremenu gde sve gubi svoju vrednost, ali prisetimo se šta nam je bila prva najveća želja kad smo bile sasvim male, gledajući Diznijeve princeze i večiti happy end. Prvo smo čekale princa na belom konju, onda smo shvatile da može i bez životinja. A potom ipak da su životinje neminovne… Naravno da pod tim podrazumevam kučiće, ribice i hrčka kao poklon za neki jubilej, jelte. Šalu na stranu, sve smo zacakljenih očiju gledale u haljine na princezama i kako zaljubljeno odlaze do oltara i izgovaraju to DA i kako potom zanosno plešu u zagrljaju svog najdražeg muškarca. Kome je želja ostala ista, sasvim sam sigurna da neće propustiti ni ove godine Belgrade Wedding Show koji će se održati 9. i 10. decembra u hotelu Crowne Plaza.

Tom prilikom ja sam izdvojila nekoliko domaćih kreatora koji će predstaviti svoje blistave venčanice u trajanju napomenuta dva dana.

Baš poput Diznijeve princeze

Predrag Đuknić

Koliko je nežnosti i prefinjenosti u Predragovim venčanicama. I ne samo u venčanicama, već kompletnom njegovom radu. Stvorio je prepoznatljiv sjaj svog imena koji se lako prepoznaje na svakoj njegovoj haljini.

Hrabra i odvažna mlada

Lepa Danojević, Lepa Couture

Lepine kreacije imaju neki čarobni spoj mekoće i drskosti, zahtevaju od devojke koja ih iznese da ima jak karakter. Vera Vuksanović, naša neon dama, je na prvoj fotografiji iznela Lepinu kreaciju kao svečanu haljinu, ali ona se vrlo lako može naći i u ulozi venčanice za neke odvažne buduće mlade.

Moderna mlada

Lili Mitrović, Amolusso

Lili kreira za princeze 21. veka! Za mlade koje znaju šta žele, uvek su u trendu i vole nesvakidašnje komade. Moderne i elegantne kreacije koje ne zahtevaju nijedan dodatni aksesoar.

Neprevaziđena klasika

Antonija Ristovska

Antonijin rad vam je verovatno poznat po tome što je upravo ona kreirala haljinu za pobednicu muzičkog takmičenja Evrovizija. Pored haljina koje definitivno ulaze u istoriju, tu su i venčanice čija klasika vas mami i uz koje priželjkujete da to izgovoreno DA bude zaista samo jednom.

 

Pored izdvojenih kreacije, biće predstavljene i kolekcije P1 dizajnera, Fabrika, kao i mnogih drugih kreatora u čije ćete se haljine zaljubiti. Mnoštvo poznatih ličnosti, blogera i ljudi iz medija uveličaće ovaj događaj, a za sve prisutne pripremljene su nagradne igre i mnoštvo iznenađenje.

Recite DA svom danu iz bajke!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *