Proizvodi koje sam kupila samo na osnovu izgleda, a pokazali su se fenomenalno!

Kada kupujem kozmetiku i make up alatke, vodim se nekom intuicijom koja me nikad ne prevari. Ne znam to kako da opišem, nemam supermoći (nažalost), ali eto desi se da mi baš ta nijansa, ta boja i ta četkica potpuno odgovaraju. Nekada to nije na duži rok, pa ih samo zamenim. Pet proizvoda koje vam predstavljam u ovom tekstu koristim baš dugo, kupila sam ih isključivo zbog izgleda ili sam samo zbog toga i počela da ih koristim kad sam ih već dobila na poklon i nemam nameru da ih menjam u skorije vreme. Pišite mi da li koristite iste proizvode i za neke druge namene, volela bih da čujem i vaša iskustva!

1. Biću vrlo iskrena i reći vam da Vichy kozmetiku nisam koristila dok mi nisu poslali prvi paket. Mislim da se baš u prvom paketu od njih i nalazila jedna ovakva dnevna kremica čijim sam pakovanjem naprosto očarana. Nju nanosim na lice svakodnevno, nekad i više puta u toku dana, hidrira i deluje osvežvajuće na kožu lica. Ona je uvek na mom licu, s toga neka vas i ne čudi što sam potrošila pakovanje koje sam dobila od divnog Vichy  tima, i sebi uzela istu takvu ponovo. Odlična je i kao podloga za puder, a praktično je uvek je imati uz sebe zbog ogledala na poklopcu.

2. Kreme za ruke su nešto što sam uvek trošila u nenormalnim količinama i uglavnom bila vernija tradicionalnim i jednostavnim koje nisu imale nikakav miris i bile su mnogo masnije. Onda sam otkrila ove predivne Traclemoon kremice u DM drogeriama i mogu vam reći da mislim da imam problem sa njima. 😀

U vrlo kratkom roku sam ih sve pribavila, ali obratite pažnju da nije svaki miris i sastav za svako godišnje doba. Kremica sa fotografije je Marshmallow i veoma mi prija u ovim zimskim danima. Miris je sladunjav a sam sastav moja koža ruke brzo upije. Inače mi je koža na rukama prilično osetljiva i sklona brzom sušenju i pucanju, tako da ovu kremu uvek imam uz sebe. Malo je pakovanje i baš zbog toga idealno i za mini torbe. Na proleće koristim Raspberry i Cherry miris, a leti je tu Lemonade. Za sada imamo samo ova četiri mirisa u Srbiji, ali se nadam da će u skorije vreme pristići i ostali.

3. Svi koji me poznaju ili me prate na nekoj od mreža, mogli su da zaključe da nisam neki ljubitelj jake šminke. Nisam ljubitelj make up proizvoda u globalu i samo gledam kako da olakšam sebi prilikom prikrivanja nesavršenosti na licu i da to odradim što brže. Real Techniques četkica je pravo otkriće! Sam dizajn četkice je vrlo primamljiv, jednostavna je za održavanje a dlačice ne otpadaju. Vrlo je mekana i nežna i služi mi za nanošenje kamenog pudera ili dodatno utapkavanje već nanetog tečnog pudera. Možete je pronaći u sklopu Berlin brush seta ili je pribaviti pojedinačno.

4. Ono što me je posebno obradovalo jeste ova maskara! Ona je prva koju sam uzela nakon prelaska sa sočiva na naočare za vid i malo je reći da sam oduševljena njom! Trepavice su mi prirodno guste i duge, ali ona ih dodatno savršeno popuni i izduži i ovo je prva LÓreal Paris četkica sa uvijenim češljićima. Ne razmazuje se niti ostavlja one iritantne crne tačkice prilikom nanošenja, kao ni otisak na kapku.

 

5. I za kraj nešto što prepuštam isključivo sestri da mi nanese na lice iz razloga što redovno preteram. Hajlajter u srcastom obliku i zlatkastog odsjaja, Goddes of love koji možete pronaći u svim Alexandar cosmetics maloprodajnim objektima. Idealan je za malo jači make up namenjen svečanijim prilikama ili noćnom izlasku. Ona mi ga nanosi na predeo između očiju i jagodica, u uglovima očiju, na vrh nosa i ivicu gornje usne, kao i malo tik ispod obrva. Vrlo je pigmentovan tako da, budite oprezne.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *