Oprezno birajte salone za tretmane: Moj odabir je Xenia! + VELIKO iznenađenje za vas!

Toliko je salona otpočelo svoju reklamnu kampanju na Instagramu, sa raznoraznim lažnim informacijama i prodajom magle da jednostavno moram da vam skrenem pažnju, čisto zbog vaše zdravstvene bezbednosti. Naime, ukoliko pratite moj blog, sasvim sam sigurna da ste već pročitale tekst o tome Šta sve treba da znate pre prvog tretmana epilacije laserom! u kom sam ispratila kompletan prvi tretman epilacije ovom metodom. Mogu da vam kažem da sam već posle prvog tretmana izgubila 30% dlačica, a i pigmentacija je gotovo potpuno nestala!

Takođe, ko prati moj blog i Instagram, zna da me je u decembru sa ostatkom predobre ekipe, turistička agencija Big Blue poslala u Egipat i da smo tamo svi dobili veoma zavidan ten za samo sedam dana. Sve je to prelepo, ali ovaj tretman epilacije zahteva održavanje prirodne nijanse tena prilikom izvođenja same epilacije iz razloga što je broj tretmana individualan kod svakog pacijenta i zavisi od kvaliteta dlake i prebojenosti kože. S toga, duplo sam prekoračila preporučeni razmak između dva tretmana (4 nedelje) i na drugi tretman otišla nakon 8 nedelja, dok se ten moje kože nije vratio na prirodnu nijansu. Ovo vremensko prekoračenje nije imalo nikakve posledice, tako da nemojte to da vas dodatno ograničava.

U toku tretmana razgovarala sam sa doktorkom Jovanom Pelemiš o bezbednosti i tome kako da najbolje odaberemo salon kom ćemo poveriti svoje telo za negu. “Za specijalizovani medicinski centar XENIA se odluče devojke, žene i muškarci koji žele da se apsolutno profesionalni kadar pobrine za njih. Kada pričamo konkretno o laserskoj epilaciji, biraju isključivo nas zato što imamo dugogodišnje iskustvo u radu sa laserima. U Xenia centru za epilaciju koristimo Syneron laser, koji već 10 godina daje fenomenalne rezultate u uklanjaju neželjenih dlačica.“, rekla mi je dr Jovana i skrenula pažnju da je potrebno iskustvo sertifikovanog lekara koji obavlja epilaciju. Da je dr Jovana stručan kadar ne govori samo beli mantil i njeno zvanje, već i striktno ispitivanje pred tretman koji proveri da li sam spremna za epilaciju tog dana, jer npr sam tretman ne može da se obavi ukoliko pijete određene lekove uz koje ovaj zahvat nije dozvoljen.

I još nešto što je potrebno da znate pre nego vam saopštim iznenađenje za vas:

 

Za razliku od kozmetickih aparata za epilaciju koji imaju malu energiju

svetlosnog snopa  i dovode do usporavanja rasta dlake, samim tim pacijenti

imaju lazni utisak efikasnosti tretmana, jer se dlake ponovo vracaju,

dok medicinski laseri imaju jaku energiju laserskog snopa koji unistava folikul dlake.

Razlika u jacini laserskog zraka i daje razliku u efektu. Efekat postignut medicinskim laserom je dugorocan.

 

IZNENAĐENJE ZA VAS glasi da  uz kod ‘IVANA’ imate 25% popusta na BILO KOJI tretmanspecijalizovanom medicinskom centru XENIAImate moju toplu preporuku i puna usta hvale za predivnu dr Jovanu koja već drugi put stručno i precizno odradi tretman i uvek je dostupna za savet, konsultaciju i dodatna pitanja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *