Najbolje haljine na Oscar dodeli nagrada

Bliži se apsolventsko veče, a u mojoj glavi ili premalo ili previše inspiracije za haljinu namenjenu tom velikom događaju. Želim da bude duga i jednobojna i to je jedino sigurno i baš iz tog razloga vas ni neće iznenaditi raznolikost modela koji su mi se najviše dopali baš na damama koje su bile prisutne na Oscar dodeli nagrada. Neki su nežni i ženstveni, dok su drugi provokativni i seksipilno poslovni. Ove godine me i nisu nešto oduševile, ali su tu prethodne u kojima je većina zablistala.

Margot Robbie je 2016. godine iznela ovu zlatnu Tom Ford haljinu. Koliko glamura, a pri tom – blag i nenapadan make up. Baš ovakva haljina je moja prva asocijacija na dodelu Oscar nagrada, možda zbog boje koja se slaže sa statuom. U mom slučaju, ova haljina bi morala biti bez rukava i toliko je tanka linija da se ne ode u totalni šunt jer je upitanju događaj interne prirode.
<p>Lupita Nyong'o in Prada</p>
Lupita Nyong’o je 2014. godine prošetala crvenim tepihom u Pradinoj plavoj haljini. Jedna lagana i nežna tekstura. Jednostavnost koja dozvoljava i naglašeniji make up.
Ove godine me je Zendaya potpuno zaludela svojom haljinom. Lepršavo, slične teksture kao Lupitina haljina, a opet još nežnije. Haljina je delo Giambattista Vallia.
Top Searched Oscar Dresses - Saoirse Ronan
Saoirse Ronan iznela je, sada jednu od najpretraživanijih haljina na Google pretraživaču sa dodele Oscar nagrada, a u pitanju je Calvin Klein potpis. Provokativno i smelo, baš kao i naredna toaleta.
Image result for oscar dress
Sećamo li se Chrissy Teigen u Zuhair Murad plavoj haljini otvorenoj taman koliko treba? Bordo karmin iz priloženog izgleda kao idealno rešenje, mada ni nude varijanta ne bi loše pasala.

I za kraj još dve lepršave kreacije. Na prvoj fotografiji vidimo Mariu Menuonos u blagoj nijansi zelene boje, delo Marie Lucie Hohan iz 2012. godine. Dok je sa desne strane šarmantna Mila Kunis u kreaciji boje lavande neponovljivog Elie Saaba, na dodeli Oscar nagrada 2011. godine.

 

Mislim da će moja haljina biti kombinacija jedno tri od ovih priloženih, ali nema vremena. Htedoh reći ima ga – do maja, ali kako je februar proleteo, šta da očekujem tek od marta i aprila?!

 

Izvor fotografija: Getty Images

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *