Outfit post: Uručena je „Naxi Zvezda“ – nagrada za najbolju domaću muziku!

Naxi radio je jedan od retkih domaćina na čijim skupovima i žurkama se uvek dobro provedem! Atmosfera je uvek pozitivna i neuštogljena, a ko me prati na Instagramu, sasvim sam sigurna da je to i osetio iz Insta priča.

Naime, sa željom da nagradi najbolje, Naxi radio je sedam godina dodeljivao jedinu radijsku nagradu u Srbiji „Naxi Palmu“ za pesmu godine, dok je ove godine odlučeno da se nagrada dodeli u tri kategorije i dobije ime „Naxi Zvezda„. Naxi Zvezdu za koncert godine osvojila je grupa The Frajle za njihov koncert u Sava Centru 24. novembra 2017. godine, dok je nagrada za pesmu godine otišla u ruke Aleksandre Radović za pesmu „Ljubavi moja“. Pobedu u trećoj kategoriji odneo je, na moje veeeeeliko zadovoljstvo, Željko Bebek i postao ponosni dobitnik prve Naxi Zvezde za pevača godine. Obožavam Željkove pesme i umem da kažem “Bebekov glas je za dobro jutro, laku noć i hajmo u noć“!

S obzirom da vam se prošlogodišnji outfit za Naxi Palma događaj veoma dopao, ove godine sam se pobrinula da ne izneverim vaša očekivanja i iznela prelepu haljinu drage kreatorke Irme Nokić.

Za moju frizuru se pobrinuo moj prijatelj i frizer Dejan Mladenović, dok je za obuću bio zadužen Deichmann. Torbica je iz Glam up kolekcije i bila je deo i mog izgleda za apsolventsko veče.

Takođe, ova haljina bi savršeno izgledala i uz martinke i zato je toliko savršena, jer te pušta da oslobodiš svoj duh – kako ti volja 🙂

Sledi nekoliko fotografija sa dragim ljudima, uživajte!

Autor naslovne fotografije na kojoj sam sa Markom Spalevićem, Milicom Radovanović i Tamarom Pavićević je Vidoje Manojlović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *