Waterpik: Zamena za posetu zubaru svakog meseca

Nedavno sam imala priliku da posetim glavne distributere Foreo , Wonderstripes i Waterpik proizvoda za Srbiju – Hilife i iznenadila sam se šta to još, pored proizvoda za održavanje čistoće lica, imaju u svom asortimanu. Wonderstripes je nešto što će olakšati život mnogim ženama, ali u ovom tekstu ću vam pričati o trećoj marki koju imaju u ponudi, a to je genijalan Waterpik! Ovi proizvodi predstavljaju lidere za oralnu higijenu i prvi su na listi za preporuku kod većine stomatologa. Proizvod koji sam ja odabrala za svoju kućnu upotrebu jeste Waterpik oralni tuš, model WF – 02. Hilife na svojoj zvaničnoj stranici još uvek nema ovaj proizvod, ali najsličniji njemu je ovaj. Međutim, tu sam ja da vam ga predstavim u potpunosti.

Šta je to oralni tuš?

WATERPIK oralni tuš pretstavlja proizvod za održavanje oralne higijene, koji pomoću pulsirajućeg vodenog pritiska uklanja bakterije i ostatke hrane duboko između zuba i desni, gde četkica i konac ne dosežu. Masaža vodenim pritiskom stimuliše cirkulaciju što čini desni zdravim i jakim. Ovaj deo mi se posebno dopao jer su mi desni veoma osetljive i ne pamtim kada sam jela jabuku grizeći je. Takođe, pored toga što je najbolje preventivno sredstvo za održavanje oralne higijene osobama sa zdravim zubima i desnima, WATERPIK je posebno efikasan kod osoba sa: krunicama, mostovima, implantima, fiksnim protezama, gingivitisom, parodontopatijom itd.

Način upotrebe:

Waterpik WF – 02 uređaj dobijate sa dva nastavka i tri baterije (koliko vam je potrebno da pokrenete uređaj). Tako je, on radi na bateriju a ne na punjenje, što ga čini još praktičnijim za poneti sa sobom an putovanje. WATERPIK može da koristi cela porodica, samo menjanjem nastavka.

 

 

 

Okretom poklopca sa donje strane uređaja, otvarate pregradu za stavljanje baterija. Nakon toga postavite i nastavak čvrsto, dok ne klikne.

 

 

 

 

 

 

Na plastičnom rezervoaru imate vratanca koja otvorite i u taj prostor sipate toplu vodu. Sada je vaš WATERPIK uređaj spreman za upotrebu.

 

 

 

 

 

 

 

Dosadašnji utisak:

Svoj WATERPIK uređaj koristim nedelju dana, svako veče pred spavanje. Nakon prvog korišćenja, desni su mi mnogo krvarile ali sam primetila da mi je pola kamenca skinuto. Zubi su bili “zreli“ za posetu zubaru i skidanje kamenca, ali uz Waterpik oralni tuš, postajem sam svoj zubar kod kuće što je idealno! Štedite vreme, pre svega, a zatim i novac. Nakon sedam dana gotovo da kamenca više nema, a desni krvare minimalno, što mislim da će potpuno prestati u narednom periodu.

Preduhitriću vas sa pitanjima i napisati odmah: Cena Waterpik WF – 02 oralnog tuša je 8.500 dinara, a vi izračunajte koliko samo na godišnjem nivou ostavljate kod zubara pa razmislite šta vam je praktičnije. Imate moju toplu preporuku, što volim to da kažem hehe.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *